Ge dig ut i vattnet och surfa tillsammans med Wild Water Slot

Hör man ordet surfare så tänker man direkt långt krulligt hår, hyfsat vältränad överkropp och solkysst hud. I NetEnts spelautomat Wild Water så kombinerar de temat surfare och drar in karaktärer som har fått en utgångspunkt från 1960-talet. Detta femhjuls-spel har tre stycken roliga funktioner där två av dem är rena vinstpriser där man kan vinna upp till 200 gånger din insats och ett bonusspel är free spins-läget där du kan få upp till 60 free spins och får expanding wilds som täcker hela hjulet!

Hur spelar jag Wild Water Slot?

När vi tittar på hur spelautomater är uppbyggda idag så ser vi snabbt att man har stor kontroll över sin egen insats. Detta har du också chansen att göra i Wild Water Slot då du kan justera din insats på två sätt: Myntvärde och nivå.

När du bestämmer ditt myntvärde så har du chansen att välja mellan 0.01 och 0.5 och sedan måste du bestämma vilken nivå du ska satsa. Denna nivån sträcker sig från 1 till 10. Med detta i åtanke så har du chansen att satsa mellan €0,2 och €100 per snurr vilket gör att denna spelautomaten passar väldigt många människor.

Symboler som är värda att speja efter

När det kommer till symboler så kommer du direkt märka att det finns fem olika surfare som kommer stackade, alltså att de tar upp hela hjulet. Dessa triggar igång alla olika bonusspel och vi kommer nedan lista vad som krävs för att sätta igång varje enskild funktion. Det finns även en scattersymbol i form av en surfare på en våg och wildsymbolen i Wild Water är en haj.

  • Surf’s Up Bonus – Här kan du vinna upp till 20 gånger din insats om det finns någon kombination med de fem surfarna som täcker hjulen.
  • Surf Team Bonus – Här kan du vinna upp till 200 gånger din insats om det kommer upp fem olika surfare som täcker olika hjul. Detta händer inte ofta men det händer.
  • Free Spins – Det är denna funktionen man verkligen vill åt. Om du lyckas landa på tre eller mer scattersymboler så kommer detta aktiveras. Får du tre stycken får du 15 free spins, får du fyra så får du 30 free spins men om du lyckas få fem scattersymboler så belönas du med hela 60 free spins. Det är också i detta läget du kan få upp till 2000 gånger din insats vilket gör att det är Free Spins-funktionen man helst vill åt.

slot wild water

Wild Water Slot är ett roligt spel men inget speciellt

När vi talar om NetEnt så vet vi att vi kommer spela ett högkvalitativt spel. Men även om de gjort ett väldigt bra jobb med Wild Water så är det inte riktigt så slående. Man känner att man tappar lite när man har så få symboler och ljudet som spelas upp när du vinner är på gränsen till löjligt (de ropar ut saker som awesome, radical och cowabunga). Men självklart så väger bonusspelen upp ganska bra men det räcker tyvärr inte hela vägen. Det är värt att testa om man vill spela på en ny spelautomat, men förvänta dig inte att det är världens roligaste.